10 March 2020

Csökkentse a hétköznapi toxinokat a Tutankhamun fáraó sírjában talált csodás, antimikrobiotikus gyógynövény segítségével!

English             繁體中文            简体中文

Tudta, hogy az ősi idők óta létezik egy varázslatos mag?  Ezt a csodálatos összetevőt számos módon használták, az indiai naan ízesítésétől az artritisz kezelésig. Szóval mi a neve? Nigella Sativa, vagy más néven feketekömény.

A feketekömény ismerete az emberiséggel egyidős. A régen elfeledett birodalmakbanl élt elődeink számos módon használták ki előnyös tulajdonságait. Tény, hogy ezt a különleges magot még Tutankhamun fáraó sírjában is megtalálták a temetkezési tárgyak között! 

De valóban ennyire hatékony? Nos, a modern technológia és a széleskörű kutatások eredményeként végül is megtaláltuk az ókori népszerűségének az okát. Hiszik vagy sem, szinte mindent kezeltek vele; a fogfájástól a szem gyulladásáig, és még az ízlelőbimbókat is megóvta az unalmas ételektől!

Önmagában a feketekömény az alábbi ötféle módon segíthet Önnek:

Ki ne szeretne egy tál forrón gőzőlgő csirkeszárnyat egyenesen a sütőből? De amit nem tudsz, hogy ez a finom szárnyas tál tele van szabadgyökökkel, melyekből egyre többet fogyasztunk a mindennapi életben. A szabadgyökök felgyorsítják az oxidációs folyamatot a testünkben, ami krónikus betegségekhez, például rákhoz és felgyorsult öregedéshez vezethet.

Nos, hogyan segít a feketekömény? A feketekömény antioxidánsokban gazdag, és ezen kívül egy TQ (Thymoquinone) nevű titkos fegyverrel is rendelkezik. Gátolja az oxidatív anyagok képződését a testében, így bűntudat nélkül élvezheti a szárnyas tálat.

Jobban fájnak a térdei mostanában? Talán recsegnek az izületei, amikor feláll? Ez jelentheti azt, hogy erősebb gyulladása van.

A TQ gyulladásgátló tulajdonsággal is rendelkezik, ugyanakkor nem jár hosszabb távon káros mellékhatással, amelyek általában a felírt gyógyszerekkel jöhetnek. Hát ez nem plusz?

Tudta, hogy az allergia és az asztma csak a gyulladás más formái? A feketeköményt összehasonlították a hagyományos gyógyszerekkel ezen betegségek kezelésében, és esetenként még jobbnak is bizonyult!

A vitaminokbanl, antioxidánsokbanl és TQ-ban gazdag feketekömény táplálja testét, egyúttal  növeli immunitását a kórokozókkal szemben.

A feketekömény emeli a T- és B-sejtjeink számát és működését, miközben gyengíti számos patogén sejtszerkezetét, ideértve a következőket: Salmonella, MRSA, Bacillus, Élesztő és Staph. Ez egyszerűen azt jelenti, habár a kórokozók egyre nehezebben kezelhetők modern gyógyszerekkel a megnövekedett gyógyszerrezisztencia miatt, a feketekömény közel a legjobb alternatíva lehet a baktériumok elleni mindennapi küzdelemben.

Akkor következzen az egymillió dolláros kérdés: hol juthat hozzá ehhez a csodálatos maghoz? A válasz egyszerű és könnyű. Csak KATTINTSON IDE, és kóstolja meg a SO Plus!

Az SO Plus szabadalmaztatott, egyedi és koncentrált növényi magolaj-keveréket tartalmaz, ennek egyik összetevője a Nigella Sativa. A NatureFRESH Cold Press TM eljárás biztosítja, hogy a maglisztet is felhasználva a lehető legtöbb tápanyagot vonjuk ki az alapanyagból. Ez azt jelenti, hogy hatékonyabb, tisztább és természetesebb, mint bármi más, amit korábban láthatott, és ami nem csupán a szabadgyökök káros hatásainak, és a gyulladások csökkentésében továbbá az immunrendszer erősítésében segíthet Önnek.

Tudjon meg többet a www.axxaglobal.com oldalon.

Share:
right-image-1
announcement-image-right-1
announcement-image-left-1
announcement-image-left-2
Select Language